Grote weergave foto

Hobby Excellent 460SFF VERKOCHT

Een compacte caravan met een queensbed waar je omheen kunt lopen. Ook al oogt de Excellent vanbuiten heel handzaam, binnen is er opvallend veel ruimte tussen de keuken, de toiletruimte en de dinette.”

"Tv-kijken vanuit bed"
De flatscreen-tv bij de ingang is aan een zwenkarm gemonteerd, waardoor je zowel vanuit bed als vanuit de zitgroep televisie kunt kijken en zelfs vanuit de voortent.

“Dat oogt uiterst chic”  
De meubels springen in het oog met licht contrasterende kleuren: de frames hebben de looks van een tikje getint Ashai-essenhout, de meubelfronten en werkbladen zijn uitgevoerd in lichtgekleurd Magnolia. De glanzende en gewelfde kleppen van de bovenkasten hebben een chromen strook waarin heel onopvallend de eveneens chromen handvatten zijn opgenomen. Laden, deuren en werkbladen hebben hetzelfde dessin.
 
De keuken meteen links van de deur volstaat voor twee personen. De driepitskookplaat is groot genoeg voor grotere pannen en de brede laden zijn handig onderverdeeld.

“Wow, dat noem ik nou klasse!”
De toiletruimte is aangenaam licht, heeft een vlakke toegang (en dus geen douchekuip), veel plaats en bergruimte, enkele haken, twee bekers met houder en alles wat je nodig hebt.
 
"2 paadjes"
Mooi Queensbed bed waar je ook echt langs beide kanten in kan. Die paadjes aan weerszijden zijn bovendien heel handig om bij de bovenkasten tegen de voorwand te kunnen. En grotere volwassenen kunnen hun voeten gewoon buiten het bed laten bungelen, wat alleen bij een queensbed mogelijk is omdat er geen ander meubelstuk tegen het voeteneind staat.

Deze Hobby is klaar voor gebruik en incl. voortent, tenttapijt, hordeur, verzwaarde as, televisie en voor 195 euro krijgt u er een beurt bij.

Inruil caravan of camper is mogelijk
 
Prijzen
  1. Prijs € 0,-


Technische gegevens
  1. Afgifte kenteken 28 juli 2018
  2. Afmetingen ( b x l ) 230 cm x 669 cm
  3. Ledig gewicht 1182 kg.
  4. Maximaal gewicht 1500 kg.
  5. Slaapplaatsen 3
Print Stuur door

Deel deze pagina

Indeling :

Indeling voor


Indeling midden


Indeling achter
Voorzien van:
check 3 pits gasstel
check As verzwaring van 1500 kg.
check Boiler
check Cassette toilet
check Combi horren
check Disselafdekking
check Groot Heki dakluik
check Halogeen verlichting
check Hobby connect touch paneel
check Hordeur
check Kachel
check Koelkast met vriesvak van 150 Liter
check Omvormer / Lader
check Opklapbaar bed
check Reservewiel
check Ringverwarming
check Schokbrekers
check Serviceluik
check Stabilisator koppeling
check Televisie
check TV steun
check Voortent
 

Neem direct contact op